Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и

...
 Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и
Коментари Харесай

Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса. Наградата му бе връчена от ръководителя на Областния съвет на организацията в Сливен полковник Божидар Борденяшки. Той благодари на кмета за поддръжката по време на честванията на 110 години от основаването на Трета българска войска на 14 септември тази година.

„ Плакетът изработихме особено за годишнината, връчва се на  командващите Трета войска и на представителите на локалната власт в Сливен. С вашето наличие и поддръжка демонстрирахте на процедура едно единение сред сливенското войнство и общинската власт “, сподели пол. Борденяшки. Идеята на Съюза е сходно събитие да се провежда всяка година.

Кметът увери, че общите действия ще продължат и отсега нататък, както и с всички, пазещи паметта за българската бойна популярност, извоювани победи и велики наши военни стратези.  На срещата участваха още Митко Манев – ръководител на Общинския съвет на Съюза и Ангел Васков – зам.-председател на Областния съвет на организацията
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР